Tietoa meistä

My Choice

Olemme ainutlaatuinen verkkokauppa Suomessa, sillä kaikki kosmetiikka- ja puhdistustuotteemme kuuluvat kansainväliselle eläinkokeettomalle listalle. Tätä listaa ylläpitää Suomessa Animalia (http://www.animalia.fi/kosmetiikkalista). Siksi voit olla hyvillä mielin päätöksestäsi ostaa kauttamme meikit, kynsilakat, ihonpuhdistustuotteet, siivoustuotteet ja kaikki muut kosmetiikat ja puhdistustuotteet. Teet sen turvallisesti suomalaisesta verkkokaupasta!


Tiesitkö, että kosmetiikan ainesosien kehittämiseksi tehdään  yhä runsaasti eläinkokeita EU:n ulkopuolella. Monet eläinkokeista jo luopuneet kosmetiikan valmistajat käyttävät edelleen alihankkijoidensa valmistamia tai välittämiä ainesosia, joita testataan eläimillä. Tämä siitä huolimatta, että eläintestit voitaisiin korvata muilla luotettavilla tieteellisillä menetelmillä.


Me emme halua, että eläimet joutuvat kärsimään tuotteidemme vuoksi. Tästä syystä verkkokauppamme ei myy merkkejä, jotka eivät ole sitoutuneet  eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin, jota Leaping Bunny edustaa. Vain tämä on tällä hetkellä ainoa ja luotettava merkki eläinkokeettomuudesta. Voit lukea asiasta lisää verkkosivujemme Usein kysyttyä -kohdasta.

Vihreä tassu -logo muistuttaa meille tärkeistä asioista: eläimet ja ekologisuus.