KALKINPOISTAJA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI, 500 - LH-Beauty

KALKINPOISTAJA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI, 500 - LH-Beauty

KALKINPOISTAJA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI, 500 - LH-Beauty

Lh-beauty
Merkki:Lh-beauty
Tuotekoodi:Puhdas Koti - Kalkinpoistaja
Saatavuus:Varastossa
  • 2.80€

  • Ilman veroa:2.26€

Suomalaista laatua oleva ympäristöystävällinen kalkinpoistaja, poistaa kalkin luonnollisesti sitruunahapolla. Sopii höyrysilitysrautaan, kahvinkeittimeen ja ilmankostuttajaan.

Käyttöohje:

  • Kahvinkeitin; Täytä säiliöstä 2/3 vedellä, kaada mukaan ½ dl kalkinpoistajaa. Käynnistä keitin ja anna aineen kulkea keittimen läpi kannuun. Huuhdo keitin toistamalla sama puhtaalla vedellä 3-4 kertaa.


  • Silitysrauta; Täytä säilö 1 osalla kalkinpoistajaa ja 5 osalla vettä. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Huuhtele 3-4 kertaa puhtaalla vedellä.


  • Ilmankostuttaja; Kaada säiliöön seosta (1 osa kalkinpoistajaa ja 5 osaa vettä), kunnes metalliputket peittyvät. Anna vaikuttaa 30-60 minuuttia. Kaada liuos pois ja huuhtele hyvin. Sopii myös kromattujen- ja kaakelipintojen puhdistukseen.


VAROITUS: Sisältää sitruunahappoa. Ärsyttää silmiä ja ihoa. Säilytettävä tiiviisti suljettuna ja lasten ulottumattomissa. Roiskeet silmistä huuhteltava välittömästi runsaaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Onnettumuuden sattuessa tai tunnettaessa pahoinvointia hakeuduttava heti lääkärin hoitoon. Näytettävä tätä etikettiä, mikäli mahdollista. PH 1,2. Haitallinen.

Kirjoita arvostelu

Huomautus: HTML ei ole käännetty!
    Huono           Hyvä